De betere inbouwer


Als importeur van GEMA assembleren wij in Zwolle de door u bestelde bedrijfswageninrichtingen.

De montage van uw GEMA-inrichting wordt verzorgd door een specialist uit ons netwerk van gecertificeerde inbouwpartners.

We zijn wij op dit moment nog op zoek naar enkele ‘betere bedrijfswageninrichters’ om samen ons netwerk van inbouwpartners landelijk volledig dekkend te maken.

Laat u informeren over de mogelijkheden, maar wees gewaarschuwd: Zodra u de visie van kracht, flexibiliteit en ongekende mogelijkheden door de ogen van GEMA gezien heeft is er geen weg meer terug.

Gegarandeerde levertijd van uiterlijk 2 weken!

 

Betrokken en persoonlijk

Samen op zoek naar de beste oplossingen. Goed luisteren naar u als inbouwer. Gelijkwaardig, open en eerlijk. Daar krijgen wij energie van! 

Revolutionair en onderscheidend

Iedere millimeter ruimte in uw bedrijfswagen efficiënt benutten zoals u dat nog niet eerder gezien heeft!

We doen het samen met u

Wij gaan graag een langdurig partnerschap aan op basis van gelijkwaardigheid. Dus geen dwingende contracten of verplichte afnames. 

Flexibel en korte levertijden

Door eigen voorraad zijn we uiterst flexibel en garanderen we korte levertijden.

Mooie en complete inrichtingen

Flexibel samen te stellen, in gewenst op maat gemaakt. Helemaal naar wens van uw klant in te richten. Vele beschikbare opties. 

Doordachte samenstelling

Licht waar mogelijk, sterk waar nodig. Door de unieke samenstelling van materialen, vormen en constructies ontstaat een oerdegelijk geheel. Een geheel dat toch licht in gewicht is. Niet voor niets zijn de grote autofabrikanten zo enthousiast over de product. 

Echt maatwerk!

Vast is vast

Het door GEMA ontwikkelde, zeer gedegen en gepatenteerde ankersysteem, dat de nodige crashtesten glansrijk heeft doorstaan. Iedere montage wordt hiermee een succes, door eenvoud en degelijkheid. 

Koerier pakketbezorger opklapbare rekken
Inbouw bedrijfswagen aluminium kast lichtgewicht inrichting
Bedrijfswageninbouw Vanteq GEMA

Vanteq BV

Telfordstraat 37
8013 RL Zwolle

Contact

info@vanteq-gema.nl
+31 - (0) 38 - 369 0157

Openingstijden

Op werkdagen geopend
van 9:00 - 17:00 uur