Koeriers en pakketdiensten

 

Als pakketbezorger wilt u maar één ding: iedere dag weer zoveel mogelijk pakketten bezorgen. Maar wel op een veilige manier, zonder stress en met een minimale belasting van uw lichaam. De GEMA Koeriersinrichting is hierbij onmisbaar.

Door de enorme groei van e-commerce krijgen pakketvervoerders het steeds drukker. De dagelijkse routes zitten alsmaar voller. U kunt extra bussen toevoegen, maar waar haalt u goede chauffeurs vandaan? En hoe houdt u ze gemotiveerd?

In nauwe samenwerking met één van de grote pakketvervoerders is dit product tot stand gekomen. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond: de combinatie van oplossingen resulteert in een besparing van 12 seconden per bezorgd pakket! Dag in, dag uit. 

Wij hebben ook een specifieke PostNL productlijn die voldoet aan de voorschriften van PostNL stelt aan haar onderaannemers / subcontractors. Op voorraad dus snel leverbaar!

Dus wilt u iedere werkdag een half uur eerder thuiskomen of dagelijks 20 pakketten meer bezorgen? Met veel minder stress en belasting voor de bezorger? Neem dan direct contact met ons op!

Efficienter werken

Ieder detail van dit ontwerp is doordacht en draagt bij aan een efficiëntere pakketbezorging. Doordat de staanders exact de lijnen van de bus volgen, wordt de binnenruimte optimaal gebruikt. Heeft u grote pakketten te vervoeren, klap dan 1 of meerdere schappen omhoog. Morgen vooral veel kleine pakketten, zet de klaprekken dan naar beneden en kunt een heleboel pakketten kwijt.   

Mooie indeling

Ieder schap is eenvoudig op te klappen. De schappen aan de lange zijde zijn opgedeeld in 2 delen. Goed afgestelde gasveren zorgen ervoor dat er niets gaat rammelen. Ervaar het zelf, u ziet en voelt het gelijk. Dit is kwaliteit. Bij deze innovatieve koeriersinrichting klopt ieder detail.

Er is ook een specifieke PostNL productlijn beschikbaar. Klaprekken die voldoen aan de door PostNL gestelde eisen. De mooiste oplossing voor subcontracters en onderaannemers van deze pakketdienst. 

Beveiligde deuren

De juiste deuren op het juiste moment automatisch op slot. Dat scheelt een hoop nadenken en stress bij uw pakketbezorger.  De bus en vracht wordt automatisch beveiligd tegen diefstal. Wanneer een deur per ongeluk open blijft staan klinkt een waarschuwingssignaal. De beveiligde deuren van GEMA ontzorgen de pakketbezorger en maken diefstal van waardevolle pakketten erg lastig. 

Vanteq BV

Telfordstraat 37
8013 RL Zwolle

Contact

info@vanteq-gema.nl
+31 - (0) 38 - 369 0157

Openingstijden

Op werkdagen geopend
van 9:00 - 17:00 uur