Rehorst kiest opnieuw voor Gema

Rehorst kiest opnieuw voor een inrichting van GEMA

 

In Bergambacht vinden we Rehorst Elektrotechniek. Een bedrijf dat in 1934 (3 generaties terug) is gestart en zich sindsdien heeft ontwikkeld tot het gerenommeerde bedrijf dat het vandaag de dag is.
Met meer dan 65 werknemers en ruim 40 bedrijfswagens werkt Rehorst Elektrotechniek dagelijks aan de realisatie van de meest complexe projecten in vrijwel het gehele land.

 

Efficiënt werken

De 87 jaar lange ervaring heeft Rehorst geleerd dat slim en efficiënt werken van cruciaal belang is. De juiste inrichting van de werkbussen is daarbij van groot belang.
Bovendien is het tegenwoordig meer dan ooit nodig om goed personeel te binden aan de onderneming. Investeren in een degelijke en doordachte bedrijfswageninrichting draagt zeker bij aan het dagelijkse werkplezier van de monteurs.

Sinds een aantal jaren worden de bedrijfswagens van Rehorst voorzien van GEMA bedrijfswageninrichtingen. Tot grote tevredenheid van de gebruikers.
Een GEMA inrichting wordt tot op de millimeter nauwkeurig, en volledig naar wens van iedere gebruiker ontworpen. De GEMA kasten en bodemlades zijn opgebouwd uit lichtgewicht materialen en vormen door de unieke materiaalcombinaties een oersterk geheel.

Met de GEMA oplossingen kan de beperkt beschikbare ruimte in een bedrijfswagen ongekend efficiënt worden benut. Alle gereedschappen en materialen worden veilig opgeborgen en zijn op ieder moment in een handomdraai bereikbaar.

Medio juni 2021 werd Joost Rehorst, directeur-eigenaar bij Rehorst, onaangenaam verrast toen bleek dat zijn vaste inbouwer, mede door de gevolgen van de Covid-crisis, failliet was gegaan. Daarom nam hij contact op met de importeur van GEMA, de firma Vanteq BV uit Zwolle.

Levertijd van 2 weken

De GEMA importeur koppelde Rehorst Elektrotechniek aan Van Vliet Bedrijfswageninrichting.  Tussen opdracht geven en het in ontvangst nemen van de ingerichte bedrijfswagen zaten slechts 8 (!) werkdagen. Geheel in lijn met de ‘maximaal 2 weken levertijd-belofte’ van Vanteq.
Een bedrijfswageninrichting leveren in slechts 2 weken is uniek in de wereld van auto-inrichters.  Vanteq krijgt dit voor elkaar door in Zwolle altijd voldoende voorraad aan te houden.

 

Rehorst en Van Vliet bedrijfswageninrichting

“Echt maatwerk in combinatie met levertijden van slechts 2 weken, dat is de toekomst van bedrijfswageninrichting. En Vanteq maakt het mogelijk.”