Over GEMA

GEMA is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige bedrijfswageninrichtingen. Zij opereren vanuit de regio Florence. Van daaruit veroveren zij Europa en de rest van de wereld met hun innovatieve bedrijfswagenoplossingen. Kwaliteit en innovatie zit in het DNA van dit bedrijf. Dat zie je terug in hun producten.

Quality and innovation in our production have created n° 8 international patents. This confirms our company philosophy: create conditions to promote practical solutions for the performance of daily work. 

Uit de aandacht die GEMA krijgt van de grote internationale autofabrikanten blijkt wel dat ook zij de bedrijfswageninrichting van GEMA uiterst serieus nemen. De lichtgewicht eigenschappen van de GEMA inrichtingen spelen hierin zeker een rol.

Certificeringen

GEMA is voortdurend in gesprek met de grote fabrikanten van bedrijfswagens. De VW groep, Mercedes en Stellantis, Renault houden intensief contact. Als innovatieve partner van deze autoproducenten beschikt GEMA uiteraard over de nodige certificaten. Om een aantal zaken te noemen:

  • Diverse TÜV GS keuringen
  • Crash tests voor al hun producten
  • Quality Certificate van de PSA Groep
  • Premium Partner van de VW Groep
  • NSAI Certificaat
  • ISO 9001 gecertificeerd

Mede door de aandacht van de grote bedrijfswagenfabrieken maakt GEMA momenteel een enorme groei door. Eind 2021 is men daarom verhuisd naar een veel grotere fabriek. Door het installeren van nieuwe machines is de capaciteit flink vergroot.

Innovatie

Doordacht en verbluffend in eenvoud, modulair samengesteld. Het product klopt aan alle kanten.

100% recyclebaar

GEMA gebruikt alleen recyclebare materialen, die eenvoudig zijn te scheiden om zo later opnieuw gebruikt te kunnen worden.  

Lichtgewicht & oersterk

Door gebruik te maken van de juiste materialen op de juiste plekken wordt een laag gewicht bereikt. 

Solide montage

Direct te monteren op de door de autofabrikant bedachte plekken. Met een door GEMA gepatenteerd montagesysteem. 

Gema Italia

Vanteq BV

Telfordstraat 37
8013 RL Zwolle

Contact

info@vanteq-gema.nl
+31 - (0) 38 - 369 0157

Openingstijden

Op werkdagen geopend
van 9:00 - 17:00 uur