Fleetowners

 

Heeft u een bedrijfswagenpark te beheren? Zijn uw mensen iedere dag met hun bus onderweg om uw klanten tevreden te stellen?
Wij helpen u met professionele inrichtingen. Bedrijfswageninrichting voor bijvoorbeeld installateurs, elektrotechnische dienstverlening, de infra-branche, schoonmaakbedrijven. Uw bedrijfswagens zijn de visitekaartjes van uw onderneming. Daarom moet het goed zijn. Bovendien moet u zuinig zijn op schaarse medewerkers. Zij blijven langer tevreden wanneer zij met mooie spullen werken. Doordachte oplossingen  van hoog niveau voor het inrichten van al uw bedrijfswagens.

 

De eerste indruk

Gooi de deuren van uw bus open en iedereen ziet: dit is kwaliteit. Degelijk, geordend. Dit straalt af op uw organisatie. Daarnaast motiveert het uw medewerkers die dagelijks met deze businrichting op pad gaan. Zullen we met elkaar de perfecte eerste indruk ontwerpen?

Brandstof en CO2 besparingen

Door een slimme combinatie van materialen wordt een lager gewicht bereikt. Dit vertaalt zich direct in een lager brandstofverbruik van uw bedrijfswagen.
De GEMA producten zitten ook zo in elkaar dat ze later eenvoudig te scheiden zijn in monomaterialen, een vereiste voor een goed hergebruik van grondstoffen.
De lichtgewicht en recyclebare GEMA producten zijn dus goed voor nu en goed voor later. Een verantwoorde keus bij de inrichting van uw bedrijfsbussen. 

Efficiënter werken

Een slimme inrichting zorgt voor een hogere productiviteit. Uw medewerkers kunnen meer doen op een dag. Daarnaast verhoogt het de motivatie en het werkplezier. 
Als een fabriek volgens LEAN principes efficiënt wordt ingericht, waarom dan niet de werkomgeving van uw monteurs die altijd met hun bus onderweg zijn?! 
Door goed na te denken (liefst samen met de gebruikers) over de businrichting kan veel fysieke belasting worden voorkomen.  

Vanteq BV

Telfordstraat 37
8013 RL Zwolle

Contact

info@vanteq-gema.nl
+31 - (0) 38 - 369 0157

Openingstijden

Op werkdagen geopend
van 9:00 - 17:00 uur